TV4 sänder VM i Counter-Strike – E-sport VM 2021

2021
esportnyheter
VM e-sport

En av Sveriges största kanaler har insett hur stort E-sport är och kommer att sända VM i Counter-strike på sin play-tjänst TV4 Play.

Enligt kanalens hemsida kommer sändningarna att ske mellan 16-19 November och du kommer att kunna se både CSGO, Dota 2, Tekken 7 samt Pro Evolution Soccer under dessa dagar.

Detta är inte första gången TV4 väljer att sända E-sport turneringar, dock så är det första gången de sänder Counter Strike på sin kanal vilket visar hur stort E-sport är 2021.

Läs gärna vårt tidigare inlägg om laguppställningarna som Sverige ställer upp med. (I förgår blev det även klart att förbundskaptenen Fredrik ”JAEGARN” Kempf går in som spelande förbundskapten i CSGO landslaget efter ett positivt covid-bevis på spelaren Casper ”SHiNE” Wennerberg.

I förgår gästade också den spelande förbundskaptenen Fredrik ”JAEGARN” Kempf och Jonathan ”b0denmaster” Bodenmalm Nyhetsmorgon på TV4 för att snacka upp E-sport VM 2021. Du kan se inslaget med JAEGARN och b0denmaster här.

Under turneringen går det givetvis att betta på E-sport och allra mest spännande tycker vi det är att betta på CSGO då vi tror att laget har en väldigt bra chans! Notera också att det är 11 år sedan Fredrik ”JAEGARN” Kempf spelade en officiell turnering. Ni som varit med ett tag vet hur otrolig han var på sin storhetstid!

De bästa bettingsidorna för e-sport vm är Pixel.Bet och Betway!
Spela säkert och hoppas ni får en spännande stund framför sändningarna.